Salvus gyógyvíz, Salvus Gyógyvíz, ml | csikosgabor.hu

salvus gyógyvíz

Vásároljon most A negyedik naptól az ivókúrából a délit elhagyom.

A Salvus vizet m mélyről termelik ki Bükkszék községéből, melyet ez a szuper víz tett híressé országszerte. Ma már szinte nincs olyan ember, aki ne halott volna a Salvus vízről. Kiemelkedően magas ásványi anyag tartalma teszi hatékonnyá, A benne található halogén jótékony hatással lehet immunrendszerünk erősítésére is. Kinek ajánlott a Salvus gyógyvíz használata?

Ezt a módszert napig folytatom, míg a fekély elmúlik, illetve a fájdalom megszûnik. A Salvus rendszeres fogyasztását ajánlom az érzékeny gyomrú, gyomorideges embereknek, mert ezáltal a gyomormûtét elkerülhető. Ivády István, Eger Fiatal koromban állandó gyomorfájásom volt, akkor kezdtem el inni a Salvust.

Bükkszék reklám

Évek múltán derült ki egy gyomorröntgennél, hogy a patkóbélben fekélyre utaló elmeszesedett heg van. Egy pohár Salvus után a panaszom elmúlik.

salvus gyógyvíz

Józsa János, Bükkszék Azóta rendszeresen iszom, még ivóvíz helyett is és azóta sem kellett operálni. Különben akkut gyomorsavam is van, amit az orvosok igen sokfajta gyógyszerrel próbáltak megszüntetni salvus gyógyvíz. Egyedül a Salvus víz az, ami a kínzó gyomorégést megszünteti és emellett diétáznom sem kell. Zimmer József, Budapest A 4 hét alatt kielégítő eredményt tapasztaltam úgyhogy az egyik betegemnél az Ephedrin gyógyszer adagolása feleslegessé vált, amit salvus gyógyvíz illető hosszú hónapok alatt szedett.

salvus gyógyvíz

A másik két betegemnél a légzés lényegesen könnyebbé vált, köhögése különösen éjszaka csökkent. Könyves Ilona kórház orvos, Budapest Kövessen minket.

salvus gyógyvíz

Fontos információk